Werkwijze websiteproduktie

Prijsindicatie
Wat gaat me dit kosten? Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die in u opkomt. Logisch want als goed ondernemer wilt u vooraf weten wat de kosten zijn voor een website. Dit is uiteraard afhankelijk van wat u wilt. Hiervoor kunt u op Internet kijken naar een site die u aanspreekt of u geeft een omschrijving van wat u ongeveer in gedachte heeft. Stuur dan een e-mail via de contact pagina en u krijgt gegarandeerd zo snel mogelijk bericht terug met een vrijblijvende prijsopgave.

Van eerste opzet naar eindproduct
Nadat wij met u hebben gesproken over uw bedrijf , producten en/of diensten (of via de mail met u van gedachte heb gewisseld) maken wij een eerste opzet. Deze opzet plaatsen wij tijdelijk op onze site ruimte. U kunt dan in alle rust bekijken wat u ervan vindt en uw commentaar geven. Nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd en er een mooi eindproduct tot stand is gekomen, wordt de website uiteraard z.s.m. op het Internet geplaatst door ons.

Uploaden naar het Internet
Heeft u al webruimte? Zo ja, dan kunnen we meteen aan de slag met het uploaden van uw website. Zo nee, dan kunt u deze zelf of in overleg met ons aanvragen. Er zijn verschillende bedrijven actief op het Internet die u een hostingpakket aan kunnen bieden. Let wel op het aantal mb dat de provider biedt. Ik kan u wanneer de site geheel klaar is exact doorgeven hoeveel mb u nodig heeft, dit om problemen bij het uploaden te voorkomen.

Arends Web Design te Leusden is een internet bedrijf, dat zich bezighoudt met het opzetten ontwerpen en onderhouden van websites voor zowel particulieren als voor het midden en klein bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de produktie van HTML sites als CMS systemen en hebben tevens ruime ervaring in het opzetten en onderhouden van online webshops. Wij zijn gevestigd in Leusden en functioneren het best als wij onze klanten in de redelijke nabijheid hiervan kunnen bezoeken. Door intensief en persoonlijk contact kunnen wij snel en doeltreffend op al uw wensen inspringen. Werkwijze websiteproduktie, Onze diensten bestaan uit: ontwerpen van websites (html, cms/webwinkels), website onderhoud, grafisch ontwerp, user interface design, bedrijfspresentaties (cd-rom, dvd, touchscreen), Prijsindicatie, Wat gaat me dit kosten? Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die in u opkomt. Logisch want als goed ondernemer wilt u vooraf weten wat de kosten zijn voor een website. Dit is uiteraard afhankelijk van wat u wilt. Hiervoor kunt u op Internet kijken naar een site die u aanspreekt of u geeft een omschrijving van wat u ongeveer in gedachte heeft. Stuur dan een e-mail via de contact pagina en u krijgt gegarandeerd zo snel mogelijk bericht terug met een vrijblijvende prijsopgave. Van eerste opzet naar eindproduct, Nadat ik met u heb gesproken over uw bedrijf , producten en/of diensten (of via de mail met u van gedachte heb gewisseld) maken wij een eerste opzet. Deze opzet plaatsen wij tijdelijk op onze site ruimte. U kunt dan in alle rust bekijken wat u ervan vindt en uw commentaar geven. Nadat alle wijzigingen zijn doorgevoerd en er een mooi eindproduct tot stand is gekomen, wordt de website uiteraard z.s.m. op het Internet geplaatst door ons. Uploaden naar het Internet. Heeft u al webruimte? Zo ja, dan kunnen we meteen aan de slag met het uploaden van uw website. Zo nee, dan kunt u deze zelf of in overleg met ons aanvragen. Er zijn verschillende bedrijven actief op het Internet die u een hostingpakket aan kunnen bieden. Let wel op het aantal mb dat de provider biedt. Ik kan u wanneer de site geheel klaar is exact doorgeven hoeveel mb u nodig heeft, dit om problemen bij het uploaden te voorkomen. Een greep uit ons klantenbestand: Heubers BV (cms website), Peerr (html website), Russolo (html website), Opel Business Services (bedrijfspresentatie), boekbinderij Beelen (huisstijl), Arends Web Design, Dalmatie 58, 3831 EH Leusden, Telefoon: +31 (033) 4953150, E-Mail: info@arendswebdesign.eu, diensten, werkwijze, klanten, contact, pvgnv, php, goedkoop, goedkope, amsterdam, website maken, website bouwen, webdesign, content management systeem, zoekmachine-vriendelijk cms, website met cms, website onderhouden, zoekmachine webdesign leusden, website bouwers, cms website maken